Lyckliga lördag

Det bästa med mina gubbar är att de vet vad jag vill ha. Ta igår kväll tex: Jag slutade jobbet kl 21.30 och efteråt gick jag hem till pappa som bor två meter bort ifrån mitt jobb för att få skjuts hem. Då har pappa ordnat med snabbhamburgare som han vet att jag gillar. Så med väskan i ena handen och en hambugare i andra fick jag skuts hem. 
Nu ligger jag i min säng som Talo värmt upp medan han är på konsum och köper frukost :)
Är det inte underbart?! 

och här kommer den som på beställning :D 



Jag älskar mina gubbar!

always on time

Vilken mysig dag det var igår! Gick på stan med the prom queen herself. Skulle varit ännu mysigare om lönen var så fet som jag önskade att den var. Denna månad, likt den förra kommer gå i fattigdomens tecken. Då är det bra att kompisar är gratis :)
Sov hos min kära Sara inatt. Om det ska vara någon så ska det ju vara Sara, älskar hennes söta flickrum och hennes family :) Det blev en kväll in silence, but we dont need words girls. Det räcker med en kurd på varje sida i sängen så är jag satisfied. Den enda som fattas är vår blondie Hannah som är övercool och bor i Florida. Hon kompletterar vårt mörkhåriga gäng.
Det är dags att komma hem nu Hanäna! Åtminstone över sommaren?

Jag gick upp i tid fast vi målade naglar sent in på natten och jag kom mirakulöst nog vid trafikskolan 10 minuter innan det var sagt. Riktigt bra gjort av mig tycker jag. Brukar oftast komma i sista sekund, skyller på att fint folk kommer sent, men egentligen så är det jag som har problem med att hålla tider. Fick köra på motorvägen, gasa på i 110 km/h medan jag sjöng "im like a bird, i wanna fly away" för Sören. Mycket credit till Sören förresten,  härlig lärare. Inget tjafs, kör bara för fan.
Det här får bli början på resten av mitt liv som punktlig. Om allt går enligt min plan så ska jag vara 10 minuter tidig till jobbet kl 16, bäst att jag rör på fläsket nu.



Halla

wǒ xiān zǒu le

Jag har aldrig varit nöjd med vardagen och därför drömmer jag ständigt om att flytta utomlands. Ibland händer det att jag bara stänger ute allt, tvn, tjat, dig eller vad det nu kan vara för att fantisera om att vara någon annanstans. Jag ser ut som jag lyssnar men nu vet du bättre. Jag vill till solen (min gud) och jag tycker att det är super spännande med nya kulturer och religioner. Så jag har en del att göra innan jag kan dö in peace. 
Just nu sitter jag och Gonzo vid vårat köksbord med varsin dator och googlar på allt som har med vårt nya mål att göra. Det hela började med att vi kollade på Fredrik Härén föeläsning på youtube. Har sett honom tidigare men jag hade väll lyckats glömma bort hans budskap (tror jag är släkt med en guldfisk) men denna gången så ska jag banne mig inte glömma utan jag ska se till att det händer nått. 
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: VEM VILL BO I SVERIGE?
Sverige är jätte bra, javisst, men det är kallt och Kina är BÄTTRE!

Vi har bestämt oss för en stad i södra Kina med subtropiskt klimat, kollat på fräscha lägenheter, skaffat oss homies i en grannstad, läst varendra tråd på flashback, pluggat mandarin och kollat studielån. 
Förstår ni hur exotisk jag är i Kina ;) Indier är kanske inte så sällsynt men aldrig har de väl skådat en Svensk-Indier. Där kommer jag vara längre och tjockare än de flesta, kineser är ju så små. Jag har för mig att det vanligaste skönhetsingreppet där är att förstora sina ögon, därför har jag och mina tefat ett litet försprång ;) 
Jag ska även ta på mig skulden för eventuella fisar som folk släpper i min närhet för att skaffa mig respekt och vänner, Thank you Telenor!


Grannstaden till Zhuhai


Hongkong, där finns Disneyland och allt du kan tänka dig :D också grannstad till Zhuhai.

Vet bara inte i vilken ordning jag ska göra allt jag vill.. Indien, Chile, China? Chile, China, Indien?

Grattis Talo!

Idag fyller han 23 år, men i mina ögon är han fortfarande en liten bebis :) 
Han valde ut en smarrig tårta som jag nu har bakat, vila era ögon på den här Nougat-tårtan och känn hur salivproduktion ökar. Hoppas bara det smakar lika gott som den ser ut att göra. 


Mamma, Lillebror och Manuel är här på besök över natten. Min mamma tycker att det är synd om mig som är "såå smal" så igår kväll lagade hon massor av mat och gjorde i ordning matlådor. Nu har vi hela frysen full i läckra maträtter. 
Så idag har jag ätit indisk kyckling till lunch :D 
Snart ska vi på kalas hos Talos syster, ska bli roligt att träffa hans familj och lägga på mig något kilo.


3515


When the world seems to shine
Like you've had too much wine

That's too much work...


Zzz...

Jag har nu jobbat i 9 timmar och varit vaken i 23 timmar. Blev väckt 7 på morgonen av ett gäng Telia-gubbar som skulle installera en någon sladd i vår lägenhet. De borrade, spikade och jag vet inte vad, så sova gick såklart inte.
När jag först kom hit log jag och var glad, hade tålamod och sånna grejer men nu märker jag hur all min ork börjar ta slut och jag vill inte ens yttra ett ord mer än nödvändigt. Mina ögonlock svider och tynger, min rygg skriker efter en säng, min mage tigger mat och jag ser spöken i varje hörn.
Ärligt talat, OM det skulle finnas spöken så vart skulle de finnas om inte här? Tusentals måste ha gått bort i denna byggnad! Ju mer jag tänker på det desto fler spöken ser ja. Tänk mindre Jennifer.

Anyway, am i dead or alive? Awake or asleep? Jag vet inte säkert längre.

Nu ska jag gå två trappor upp för typ 450:de gången för att tala om att klockan bara är 05.22, fortfarande inte morgon.


Window shopper

Kom precis hem ifrån en liten roadtrip med Sersori. Michet trevlig liten trip. Vi window shoppade, åt cheeseburgare och snackade skit. Budget varianten alltså. Att gå omkring i affärer utan att egentligen ha pengar att spendera är så tragiskt. Man önskar sig allt som ens är en gnutta fint och man nästan gråter där man går och trånar. Fast jag vet mycket väl att window shopping bara gör mig nerstämd så lät jag mig dras med av Sara. Nu går hjärnan i högvarv för jag kan inte sluta tänka på vad jag ska köpa när jag får pengar.
Så här sitter jag nu ensam, ledsen och fattig. 
På vägen dit ringde de ifrån jobbet och frågar om man vill jobba natt. Jag blev så glad att jag svarade Mjau. :P
Har aldrig jobbat natt förut men med lite kaffe ska det nog gå bra. Hoppas bara att jag kommer komma i tid till trafikskolan i morgon. Det kommer hur som helst bli fina pengar som jag kan slänga i sjön sen. 



För att jag är så söt 


Litte mera Go!

Igår var jag på Ams och anmälde mig igen, inte för att de hjälper mig på något sätt för de är skit dryga och odugliga till det mesta. Allt de vill är att man ska gå på möten tillsammans med 10 andra losers för att lyssna på någon som är ännu mera loser. Men jag måste söka hjälp av dem eftersom det inte verkar finnas några jobb. Det var trots allt skönt att göra något vuxet för en gångs skull. Sen jag kom hem ifrån Indien har jag inte haft lust med någonting. Jag har leget här i sängen och väntat på att få tyna bort, fast så kom min räddning.. Solen lyste in en morgon och jag for upp som en skott, fixade mig knappt och gick hem till pappa för att dra med honom på en promenix som jag fick ångra dittert när jag märkte HUR fucking kallt det fortfarande är. Jag var tvungen att se efter om jag verkligen hade tår kvar när vi kom hem. Sen dess har det varit lite mera drag i mig.
Efter att Frida åkte iväg till sin loverboy igår så drog jag & Sarah på ett intensivpass på friskis & svettis. Jag som knappt rört mig ur fläcken den senaste tiden och har rökt mer än någonsin i Indien kommer väll aldrig klara det här tänkte jag. Jag överlevde med nöd och näppe och jag ska dit nästan vecka igen, måste ju härda. Idag är jag stel och har ont överallt, värst är nog vaderna. 
Nu ska jag träna röven för där jag har ingen träningsvärk, lärde mig en killer-övning igår som lär göra susen! 



Cream

  • Alla hjäransdag var mysig. Inget speciellt, fick lite mer choklad än vanligt kanske. Hemma hos oss är vi så kramglada och kärleksfulla att det skulle kunna vara Alla hjärtansdag varje dag.
  • Alla som inte redan har sett den måste se Will Smiths film "seven pounds". Glöm bara inte bort att jag redan har paxat honom, han är min. Brukar inte kära ner mig i den sortens mesproppar men den här gången gick det inte att motstå. Näsdukar är också ett måste om du inte är gjord av sten.
  • Jag har städat nu. Fick mig att må bra för en stund... Nu kliar det i mig igen, ser ut som om någon åsna (läs; Shäny) har krossat ett degistive på min matta.
  • Håller tummarna för att de ska godkänna lånet så vi kan dra igång den här festen för fa-aan! Orkar inte dreglar framför nelly.se längre det är dags för lite vårdslöst slöseri av pengar och ett nytt sovrum.

Its all about the CREAM!


nej det rör mig inte i ryggen..

Har verkligen försökt att göra mitt yttersta för att inte sura och det funkar nästan. Lägenheten är fortfarande lika vidrig som förut, har gjort några tappra försök men det är inte till någon nytt. Det lika skitigt direkt iaf, ingen i detta hushåll verkar bry sig om att göra rent efter sig. Mottot verkar vara: Så fort du är klar, släpp skiten! Spelar ingen roll om det är en blöt handduk eller pappersskräp, bara släpp det och låt det ligga där till det förmultnar. Fast om jag ska vara ärlig så orkar jag inte bry mig. Det känns lite som en lättnad för mig som varit besatt i att städa, helt otroligt att jag klarar av att strunta i det.
Jag kan inte påstå att jag mår bra av det... Kan aldrig bestämma vilket rum jag vill hänga i, vardagsrummet känns inte tilltalande längre för där luktar det hundfjärt och va fan ska man göra i ett smutsigt kök om inte städa. Nej, usch nu skäms jag. Anyway, det är skönt att inte bry sig om denna skräpiga lägenheten som inte ens känns som hemma.

Sen jag kom hem ifrån India har jag umgåts mycket mer med mina vänner. Tråkigt nog hade jag gått miste om mycket roligt för att jag haft andra saker att tänka på, som att städa lägenheten. Varför sitta hemma och ruttna när man kan dricka te med vännior tex? Det är ju bara 10 gånger roligare än att vara ensam.

Min lillebror fyller 10 år idag. Han kunde ha fyllt 5 tycker jag. Kan det verkligen vara 10 år sedan jag träffade honom för första gången? Tiden bara rinner iväg och vad har jag åstakommit hittills? Nothing.
Nu ska jag ringa trafikskolan för se till att det händer lite grejer i mitt liv.



:D

Jag har en del att tänka igenom jag.. Allt jag tänker på är cash, kläder, skor och sol. Vad hände med att uppskatta mina vänner och min familj? Det gör jag ju men inte tillräckligt inser jag nu. Jag sitter här och klagar dagarna i ända på någonting som egentligen inte spelar någon roll. Fuck it om det är kallt och trist och absolut olidligt, man har väll överlevt 20 år så varför inte ett till. Så länge alla jag älskar lever och mår bra så ska jag vara tacksam. Så jag lovar att jag ska sluta vara så negativ till allt från och med nu.

Något fick mig att inse att livet kan ta slut precis när som helst.

RSS 2.0